Struktura e Stafit


Klinika e dëgjimit Salaj Akustik ka të gjitha kapacitetet njerëzore dhe logjistike, me një organikë të mirë-strukturuar dhe funksionale. Kjo vjen pjesërisht nga historia e themelimit tonë, si dhe burimet e hershme dhe aktuale njerëzore.

1

vite eksperiencë

1

klinika në Shqipëri

1

specialistë

1

zgjidhje për rastet

Në ekipin e specialistëve të klinikave Salaj Akustik në gjithë Shqipërinë përfshihen

Trajnerë

Një grup trajnerësh të kompanisë prodhuese të aparateve të dëgjimit, Oticon, të cilët ofrojnë vazhdimisht asistencë dhe ngritje kapacitetesh të stafit të klinikës Salaj Akustik.

Audiometristë të Kualifikuar

Një grup audiometristësh të kualifikuar, të cilët kryejnë matje preçize të dëgjimit dhe interpretim të qartë të rezultatit të audiogramës

Audioprotezist të specializuar

Audioprotezist të specializuar dhe me eskperincë të gjatë në fushën e prodhimit, programimit dhe përshtatjes së protezave akustike

Laborantë Teknikë

Laborantë teknikë, që ofrojnë asistencë në të gjitha proçedurat laboratorike të prodhimit, pastrimit dhe riparimit të aparateve të dëgjimit.

Literaturë

Një qendër burimore me literaturë të shumëllojshme dhe informacione mbi funksionin dhe përdorimin e aparateve të dëgjimit, e cila është krijuar nga stafi i klinikës Salaj Akustik si dhe nga kontributi i partnerëve tanë, Oticon dhe Dreve.

Shërbimet në klinikën e dëgjimit Salaj Akustik

Pas më shumë se 20 vite eksperiencë, bashkëpunime, investime, motivim dhe pune intensive, Kabineti Salaj Akustik ofron shërbimet e mëposhtme:

Në fund të vizitës së Pacientëve në klinikën e dëgjimit Salaj Akustik, pacientët tanë shprehin se kanë përsëri kontrollin e dëgjimit të tyre. Ata përjetojnë një qetësi të madhe mendore dhe kënaqen me faktin se nuk duhet të stresohen për të kapur një bisedë, ose të ndihen në siklet duke u kërkuar njerëzve të përsërisin veten.

Salaj Akustik është një biznes familjar me mbi 20 vjet përvojë klinike. Genci dhe ekipi klinik i plotë i aparatëve të dëgjimit janë regjistruar dhe të akredituar. Nga heqja e dyllit duke përdorur mikrothithje deri te montimi i pajisjeve më të fundit të dëgjimit plotësisht automatike dhe të padukshme, Salaj Akustik ka të gjitha aftësitë dhe pajisjet për të maksimizuar rezultatet e dëgjimit për ju.

Kontakto me ekspertët e Salaj Akustik sot!
Fill out this field
Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
Select an option
Tipi i Rezervimit
Select an option
Klinika më e afërt ku dëshironi të rezervoni
Select an option
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
Klinika e dëgjimit Salaj Akustik
Angazhimi ndaj pacientëve

Humbja e dëgjimit mund të jetë izoluese dhe e vështirë për t’u pranuar, për shkak të kësaj ne e trajtojmë çdo pacient me kujdes dhe mirëkuptim dhe i kushtojmë vëmendje të veçantë nevojave të tyre individuale të dëgjimit.

Klinika e dëgjimit Salaj Akustik e di se çdo lloj dëmtimi i dëgjimit mund të çojë në ndjenja të izolimit dhe zhgënjimit. Ne krenohemi që trajtojmë çdo pacient me respekt, kujdes dhe mirëkuptim dhe i kushtojmë vëmendje të veçantë nevojave dhe buxhetit tuaj individual të dëgjimit.

Ekipi ynë klinik është i përkushtuar t’ju ofrojë shërbimin më të mirë të cilësisë në kujdesin shëndetësor të dëgjimit. Ne premtojmë të garantojmë kënaqësinë e dëgjimit tuaj.

Pse të zgjidhni
Salaj Akustik

Të gjitha shërbimet tona të kujdesit shëndetësor të dëgjimit ofrohen bazuar sipas standarteve të Bashkimit Europian. Ne vendosim pacientët tanë ekzistues të parët, duke u siguruar që t’ju shohim sa më shpejt që të jetë e mundur, duke u siguruar që po dëgjoni sa më qartë që të jetë e mundur.

Shërbimet tona të dëgjimit janë plotësisht pa asnjë detyrim. Pacientët që përdorin gamën tonë të gjerë të shërbimeve dhe investojnë në gamën tonë të aparateve të dëgjimit, arrijnë rezultatet më të mira. Pacientët tanë marrin përmirësimin më të mirë të dëgjimit gjatë periudhës më të gjatë kohore. Ne e arrijmë këtë duke shpenzuar kohën e nevojshme me pacientët tanë duke vlerësuar se cilat janë kërkesat e tyre. Ekipi ynë klinik më pas u ofron pacientëve tanë shërbime të vazhdueshme akordimi dhe ndjekjeje kur ata kanë nevojë.

Ne jemi në gjendje të ofrojmë ndihmë për humbjen e dëgjimit në një gamë gjithnjë e më të zgjeruar të vendndodhjeve klinike në Shqipëri.

Klinika e Dëgjimit, Tiranë

Në klinikën tonë moderne në qendër të Tiranës, ne mund t’ju ndihmojmë me çdo lloj dëmtimi të dëgjimit.

Klinika e Dëgjimit, Vlorë

Klinika e dëgjimit e sapohapur në Vlorë është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të qytetit të Vlorës

Klinika e Dëgjimit, Fier

Klinika jonë e dedikuar e dëgjimit është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të Fier.

Klinika e Dëgjimit, Elbasan

Vendndodhja jonë në Elbasan mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit, nga heqja e dyllit të veshit deri te aparatet e avancuara të dëgjimit.

Klinika e Dëgjimit, Prishtinë

Klinika jonë e dedikuar e dëgjimit është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit për qytetarët e Prishtinës dhe të tjerë rrotull saj.

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!