Rreth Salaj Akustik


Salaj Akustik është një biznes familjar me mbi 20 vjet eksperiencë. Genci dhe ekipi i plotë klinik janë regjistruar dhe të akredituar.

1

vite eksperiencë

1

pacientë të kënaqur

1

zgjidhje për rastet

1

vite garanci

Klinika e Dëgjimit Salaj Akustik

Salaj Akustik është e para klinikë mjekësore, e specializuar në fushën e protezimit akustik në Shqipëri, e pajisur me një laborator modern ku kryhen te gjitha proçedurat e përgatitjes së protezave të veshit. Salaj Akustik është themeluar në Maj 2002 dhe operon në partneritet të ngushtë me kompaninë Oticon në Danimarkë, kompani lider në fushën e prodhimit të aparateve të dëgjimit.

Prej 20 vjetësh, Salaj Akustik punon me përkushtim për t’ju ardhur në ndihmë rreth 21 000 personave që vuajnë nga humbja e dëgjimit në Shqipëri, Kosovë, si dhe trevat shqiptare të Maqedonisë dhe Malit të Zi. Kjo, duke ofruar vetëm produkte të cilësisë së lartë dhe shërbime profesionale, si dhe duke bërë vazhdimisht aplikimin e praktikave dhe metodave teknike më të avancuara të protezimit akustik.

Në Salaj Akustik, ne trajtojmë çdo pacient me kujdes dhe mirëkuptim dhe i kushtojmë vëmendje të veçantë nevojave të tyre individuale të dëgjimit.

Ekipi ynë klinik e di se një dëmtim i dëgjimit mund të jetë izolues dhe zhgënjyes për pacientin. Duke trajtuar çdo pacient me respekt, kujdes dhe mirëkuptim, ne mund t’ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen më të mirë për ju.

Ekipi i audiologut do t’ju ofrojë kujdesin më të mirë shëndetësor të dëgjimit në Shqipëri.

Pajisje dhe produkte vetëm të çertifikuara nga Bashkimi Evropian

Që në fillimet e punës tonë, jemi kujdesur vazhdimisht të operojmë vetëm me pajisje dhe produkte të çertifikuara sipas standartit të vendeve të Bashkimit Europian, EN ISO 9001:2015.

Qëllimi i këtij kabineti është t’ju vijë në ndihmë të gjithë personave me probleme të dëgjimit, duke ofruar një gamë të gjerë aparatesh dëgjimi, si dhe asistencë të vazhdueshme teknike.

Shërbimet në klinikën e dëgjimit Salaj Akustik

Pas më shumë se 20 vite eksperiencë, bashkëpunime, investime, motivim dhe pune intensive, Kabineti Salaj Akustik ofron shërbimet e mëposhtme:

Në fund të vizitës së Pacientëve në klinikën e dëgjimit Salaj Akustik, pacientët tanë shprehin se kanë përsëri kontrollin e dëgjimit të tyre. Ata përjetojnë një qetësi të madhe mendore dhe kënaqen me faktin se nuk duhet të stresohen për të kapur një bisedë, ose të ndihen në siklet duke u kërkuar njerëzve të përsërisin veten.

Salaj Akustik është një biznes familjar me mbi 20 vjet përvojë klinike. Genci dhe ekipi klinik i plotë i aparatëve të dëgjimit janë regjistruar dhe të akredituar. Nga heqja e dyllit duke përdorur mikrothithje deri te montimi i pajisjeve më të fundit të dëgjimit plotësisht automatike dhe të padukshme, Salaj Akustik ka të gjitha aftësitë dhe pajisjet për të maksimizuar rezultatet e dëgjimit për ju.

Kontakto me ekspertët e Salaj Akustik sot!
Fill out this field
Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
Select an option
Tipi i Rezervimit
Select an option
Klinika më e afërt ku dëshironi të rezervoni
Select an option
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
Klinika e dëgjimit Salaj Akustik
Angazhimi ndaj pacientëve

Humbja e dëgjimit mund të jetë izoluese dhe e vështirë për t’u pranuar, për shkak të kësaj ne e trajtojmë çdo pacient me kujdes dhe mirëkuptim dhe i kushtojmë vëmendje të veçantë nevojave të tyre individuale të dëgjimit.

Klinika e dëgjimit Salaj Akustik e di se çdo lloj dëmtimi i dëgjimit mund të çojë në ndjenja të izolimit dhe zhgënjimit. Ne krenohemi që trajtojmë çdo pacient me respekt, kujdes dhe mirëkuptim dhe i kushtojmë vëmendje të veçantë nevojave dhe buxhetit tuaj individual të dëgjimit.

Ekipi ynë klinik është i përkushtuar t’ju ofrojë shërbimin më të mirë të cilësisë në kujdesin shëndetësor të dëgjimit. Ne premtojmë të garantojmë kënaqësinë e dëgjimit tuaj.

Pse të zgjidhni
Salaj Akustik

Të gjitha shërbimet tona të kujdesit shëndetësor të dëgjimit ofrohen bazuar sipas standarteve të Bashkimit Europian. Ne vendosim pacientët tanë ekzistues të parët, duke u siguruar që t’ju shohim sa më shpejt që të jetë e mundur, duke u siguruar që po dëgjoni sa më qartë që të jetë e mundur.

Shërbimet tona të dëgjimit janë plotësisht pa asnjë detyrim. Pacientët që përdorin gamën tonë të gjerë të shërbimeve dhe investojnë në gamën tonë të aparateve të dëgjimit, arrijnë rezultatet më të mira. Pacientët tanë marrin përmirësimin më të mirë të dëgjimit gjatë periudhës më të gjatë kohore. Ne e arrijmë këtë duke shpenzuar kohën e nevojshme me pacientët tanë duke vlerësuar se cilat janë kërkesat e tyre. Ekipi ynë klinik më pas u ofron pacientëve tanë shërbime të vazhdueshme akordimi dhe ndjekjeje kur ata kanë nevojë.

Ne jemi në gjendje të ofrojmë ndihmë për humbjen e dëgjimit në një gamë gjithnjë e më të zgjeruar të vendndodhjeve klinike në Shqipëri.

Klinika e Dëgjimit, Tiranë

Në klinikën tonë moderne në qendër të Tiranës, ne mund t’ju ndihmojmë me çdo lloj dëmtimi të dëgjimit.

Klinika e Dëgjimit, Vlorë

Klinika e dëgjimit e sapohapur në Vlorë është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të qytetit të Vlorës

Klinika e Dëgjimit, Fier

Klinika jonë e dedikuar e dëgjimit është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të Fier.

Klinika e Dëgjimit, Elbasan

Vendndodhja jonë në Elbasan mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit, nga heqja e dyllit të veshit deri te aparatet e avancuara të dëgjimit.

Klinika e Dëgjimit, Prishtinë

Klinika jonë e dedikuar e dëgjimit është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit për qytetarët e Prishtinës dhe të tjerë rrotull saj.

Përkushtimi ynë

Partneritet Efikas

Rrjetëzimin dhe partneritetin efikas për të ndikuar në cilësinë e shërbimit shëndetësor të ofruar dhe vëmendjen publike ndaj rëndësisë së dëgjimit përmes një fryme bashkëpunuese ndërmjet kompanive partnere, si dhe specialistëve ORL

Inovativ në shërbime dhe produkte

Salaj Akustik gjithmonë ka mundur të ofrojë shërbimet dhe produktet më inovative në fushën e protezimit akustik në Shqipëri.

Pjesëmarrës në seminare

Salaj Akustik, vazhdimisht investon në trajnimin e stafit më teknologjitë më të fundit dhe është aktiv në të gjitha eventet e organizuara nga partnerë dhe donatorë të mundshëm, duke qenë një aktor i rëndësishëm në përmirësimin dhe zgjerimin e këtij sherbimi në Shqipëri dhe më gjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!