Pyetjet me te shpeshta

  1. Kreu
  2. /
  3. Pyetjet me te shpeshta

Pyetje te tjera?

Per cdo pyetje tjeter ose informacion ne lidhje me shendetin e degjimit tuaj dhe aparatet e degjimit, ju ftojme te na telefononi ne nr. +355 68 23 80 095, te na vizitoni ne klinikat tona me te aferta me qytetin tuaj, si Tirane, Elbasan, Vlore, Fier dhe Prishtine, ose te na shkruani email ne info@salajakustik.com.

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!