1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Zircon miniRITE R

Oticon Zircon miniRITE R

Oticon Zircon miniRITE R është një aparat dëgjimi i vogël, me bateri të rikarikueshme dhe me një buton të dyfishtë për ta bërë fikjen/ndezjan dhe kontrollin e volumit më të lehtë. Mund të transmetojë audio direkt nga iPhone®, iPad®, iPod touch® dhe pajisjet e zgjedhura Android™. Kjo për shkak se Oticon Zircon është një aparat dëgjimi i krijuar për iPhone me Bluetooth® dhe është i pajtueshëm me protokollin e ri Android për Transmetim Audio për Aparatet e Dëgjimit (ASHA). Ajo gjithashtu përmban një tel të hollë spiral dhe shumë të vogël i cili kap me efektivitet tingujt e jashtëm.

Modeli i Baterisë:
Projektuar per:
Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – e mesme
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur
Tags: aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi, oticon, oticon albania, tinnitus, zhurme ne vesh

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!