1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Zircon miniBTE T

Oticon Zircon miniBTE T

Oticon Zircon miniBTE T është një aparat dëgjimi i vogël me bateri normale  që i përshtatet shumicës së veshëve. Mund të transmetojë audio direkt nga iPhone®, iPad®, iPod Touch® dhe pajisjet e zgjedhura Android™. Kjo për shkak se Oticon Zircon është një aparat dëgjimi i krijuar për iPhone me Bluetooth® dhe është i pajtueshëm me protokollin e ri Android për Transmetim Audio për Aparatet e Dëgjimit (ASHA). Ky stil miniBTE R punon nga një bateri litiumi  dhe përmban një buton të vetëm për kontrollin e volumit.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – e mesme
Modeli i Baterisë:
Projektuar per:
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!