1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Oticon Xceed Play BTE Ultra Power

Oticon Xceed Play BTE Ultra Power

I krijuar për fëmijët me humbje të rëndë deri në thellësi të dëgjimit, Oticon Xceed Play BTE UP mbështet aftësinë e fëmijës tuaj për të dëgjuar.Me teknologjinë Bluetooth, Oticon Xceed Play BTE UP ofron lidhje pa probleme me pajisjet e preferuara të fëmijës suaj. Me anë të aplikacionit të posacëm, Oticon Companion, mund të kontrollohet volumi si dhe gjurmohet aparati në kohë reale.

Niveli i humbjes se degjimit: E rëndë – e thellë
Modeli i Baterise: 13
Ngjyra:
Projektuar per:
Funksionalitetet: Rikarikueshme, Transmetimi dhe lidhja
Kategoria: Aparate Dëgjimi
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi per femije, pa merkur, salaj akustik, tinnitus, zhurme ne vesh

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!