1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Xceed BTE Super Power

Oticon Xceed BTE Super Power

I projektuar për personat me humbje të rëndë deri në thellë dëgjimi, Oticon Xceed BTE SP ka një formë elegante, kompakte, një buton të dyfishtë  e të lehtë për t’u përdorur për kontrollin e volumit dhe një buton të veçantë për ndryshimin e programeve. Duke suportuar teknologjinë Bluetooth, ai ofron lidhje pa probleme me pajisjet tuaja të preferuara. Një tel spiral i  integruar në brendësi Oticon Xceed BTE SP  ofron dëgjim të përmirësuar në mjedise publike të tilla si teatri ose kinemaja. Në pjesën e jashtme të trupit të aparatit ka një buton, me anë të së cilit kryhet fikja/ndezja dhe kontrolli i volumit.

Niveli i humbjes se degjimit: E rëndë – e thellë
Modeli i Baterisë:
Projektuar per:
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi, salaj akustik, tinnitus, zhurme ne vesh

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!