1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Karikues për aparate dëgjimi
  6. /
  7. Oticon SmartCharger miniRITE R

Oticon SmartCharger miniRITE R

Ky karikues tepër i lehtë  për t’u përdorur , i karikon aparatet tuaj edhe nëse nuk janë të  lidhur në  menyrë  direkte me rrymën. Kapaku i tij i cili mbyllet dhe hapet lehtësisht i  mban aparatet të sigurtë. Risia e tij është  aftësia që të thaj automatikisht lagështinë që mund të thithin aparatet gjatë ditës. Përdoret për stilet Minirite R të Oticon Real, Oticon More, Oticon Zircon, Oticon Play PX dhe Oticon Jet.

 

Kategoria: Karikues për aparate dëgjimi

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!