1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Siya Completely-in-the-Canal (CIC)

Oticon Siya Completely-in-the-Canal (CIC)

Aparati i dëgjimit shumë diskret i Oticon Completely-in-the-Canal vendoset plotësisht brenda kanalit të veshit. I disponueshëm në një gamë nuancash që përputhen me tonin e lëkurës tuaj, Oticon Siya Completely-in-the-Canal është vështirë i dukshëm me sy të lirë. Një fije e hollë, e tejdukshme por tepër reziztente shërben për ta vendosur aparatin dhe hequr nga veshi.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – E rëndë
Modeli i Baterisë:
Ngjyra:
Projektuar per:
Funksionalitetet: Transmetimi dhe lidhja
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi, aparate degjimi per femije, aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!