1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Real miniRITE T

Oticon Real miniRITE T

Oticon Real miniRITE T ka një stil diskret , me bateri , me një përcues të hollë dhe një buton të vogël kontrollues. Risjell tingujt e vërtetë të jetës duke përdorur teknologji që mbështesin menyrën si truri juaj punon. Suporton teknologjinë  Bluetooth® wireless për t’ju ofruar një komunikim hand-free (pa përdorur duart) dhe lidhje pa probleme me pajisjet tuaja të preferuara.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – E rëndë
Modeli i Baterisë:
Projektuar per:
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!