1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Real miniBTE T

Oticon Real miniBTE T

Oticon Real miniBTE T është një aparat i vogël me bateri nornale , i cili i përshtatet shumicës së pacientëve. Risjell tingujt e vërtetë të jetës duke përdorur teknologji që mbështesin menyrën si truri juaj punon. Suporton teknologjinë  Bluetooth® wireless për t’ju ofruar një komunikim hand-free (pa përdorur duart) dhe lidhje pa probleme me pajisjet tuaja të preferuar.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – e mesme
Modeli i Baterisë:
Projektuar per:
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!