1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Play PX miniRITE T

Oticon Play PX miniRITE T

Oticon Play PX miniRITE T ofron një dizajn diskret me bateri normale që ndërrohet. Stili miniRITE T përmban një buton të dyfishtë për përdorim të lehtë. Mund të transmetojë audio direkt nga iPhone®, iPad®, iPod touch® dhe pajisjet e zgjedhura Android™. Kjo për shkak se Oticon Play PX është një aparat dëgjimi i krijuar për iPhone me Bluetooth® dhe është i pajtueshëm me protokollin e ri të Android për Transmetimin Audio për Aparatet e Dëgjimit (ASHA). Ajo gjithashtu përmban një telespiral

Niveli i humbjes se degjimit: E rëndë – e thellë
Projektuar per:
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!