1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Oticon Play PX miniRITE R

Oticon Play PX miniRITE R

Oticon Play PX miniRITE R ofron një dizajn diskret dhe me  një bateri litiumi  të rikarikueshme. Stili miniRITE R përmban një buton të dyfishtë për përdorim të lehtë. Mund të transmetojë audio direkt nga iPhone®, iPad®, iPod touch® dhe pajisjet e zgjedhura Android™. Kjo për shkak se Oticon Play PX është një aparat dëgjimi i krijuar për iPhone me Bluetooth® dhe është i pajtueshëm me protokollin e ri të Android për Transmetimin Audio për Aparatet e Dëgjimit (ASHA). Ajo gjithashtu përmban një telespiral.

Niveli i humbjes se degjimit: E mesme – e rëndë
Modeli i Baterise: Rikarikueshme
Projektuar per:
Funksionalitetet: Rikarikueshme
Kategoria: Aparate Dëgjimi

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!