1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Oticon More miniRITE R

Oticon More miniRITE R

Oticon More miniRITE R është një stil aparati diskret i rikarikueshëm që ju jep akses në të gjithë tingujt përkatës. Oticon More suporton trurin që të përzgjedhi tingujt dhe fjalët e nevojshme gjatë bisedimeve me njerzit përreth jush. Ai  është i lehtë për t’u përdorur, me një buton të dyfishtë për kontrollin e volumit dhe programit. Ai përmban teknologjinë me valë Bluetooth për lidhje pa probleme me pajisjet tuaja të preferuara.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – e mesme
Modeli i Baterisë:
Kategoria: Aparate Dëgjimi
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi, salaj akustik, tinnitus, zhurme ne vesh

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!