1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon More™ miniBTE T

Oticon More™ miniBTE T

Oticon More™ miniBTE T është një aparat dëgjimi i vogël me bateri që i përshtatet  shumicës së njerëzve. Ky aparat ka një buton, funksioni i të  cilit është fikja dhe ndezja,që  sinjalizohen nga një  dritë  LED. Mund të transmetojë audio direkt nga iPhone®, iPad®, iPod touch® dhe pajisjet e zgjedhura Android™. Kjo për shkak se Oticon More është një aparat dëgjimi i krijuar për iPhone me Bluetooth® dhe është i pajtueshëm me protokollin e ri të Android për Transmetimin Audio për Aparatet e Dëgjimit (ASHA). MiniBTE T ka në  brendësi një tel spiral shumë  të  vogël, i dizejnuar për të  kapur tingujt e leshuara nga sinjale magnetike.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – e mesme
Modeli i Baterisë:
Projektuar per:
Funksionalitetet: Transmetimi dhe lidhja
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi, aparate degjimi per femije, aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!