1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon More™ miniBTE R

Oticon More™ miniBTE R

Oticon More™ miniBTE R është një aparat dëgjimi i vogël dhe i rikarikueshëm që i përshtatet veshëve të shumicës së njerëzve. Mund të transmetojë audio direkt nga iPhone®, iPad®, iPod touch® dhe pajisjet e zgjedhura Android™. Kjo për shkak se Oticon More është një aparat dëgjimi i krijuar për iPhone me Bluetooth® dhe është i pajtueshëm me protokollin e ri të Android për Transmetimin Audio për Aparatet e Dëgjimit (ASHA). MiniBTE R përmban gjithashtu një tel spiral në brendësi i cili kap tingujt e lëshuara nga snjalet magnetike.Fikja dhe ndezja kryhet në sajë të butonit të vogël, që njëkohësisht manovron dhe volumin e aparatit.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – e mesme
Modeli i Baterisë:
Projektuar per:
Funksionalitetet: Rikarikueshme, Transmetimi dhe lidhja
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi, aparate degjimi per femije, aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!