1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Jet Completely-in-the-Canal (CIC)

Oticon Jet Completely-in-the-Canal (CIC)

Aparati i dëgjimit shumë diskret i Oticon-it Completely-in-the-Canal vendoset brenda kanalit të veshit. Oticon Jet CIC vjen në një gamë ngjyrash që të përshtaten me tonin e lëkurës tuaj. Një fije e hollë e tejdukshme bën të mundur heqjen e aparatit nga veshi.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – E rëndë
Modeli i Baterisë:
Ngjyra:
Projektuar per:
Funksionalitetet: Transmetimi dhe lidhja
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi, aparate degjimi per femije, aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!