1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Aparate Degjimi per te Rritur
  6. /
  7. Oticon Jet BTE

Oticon Jet BTE

Oticon Jet BTE  është një aparat i fortë dhe i qendruëshëm me një dizajn kompakt.Ka një buton të dyfishtë për të kontrolluar lehtësisht volumin.Vjen në një varietet ngjyrash për t’ju përshtatur tonit të lekurës dhe ngjyrës së flokëve. Me vecorinë e Blutooth , Oticon Jet BTE ofron lidhje pa problem me iPhone, iPad, dhe iPod Touch. Komponentët përbërës  janë të mbrojtur në menyrë optimale nga uji dhe pluhuri.

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – E rëndë
Modeli i Baterisë:
Projektuar per:
Kategoria: Aparate Degjimi per te Rritur
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi, salaj akustik, tinnitus, zhurme ne vesh

Perfitimet


Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!