1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. OTICON INTENT MINIRITE

OTICON INTENT MINIRITE

Oticon Intent është një aparat dëgjimi diskret, i rikarikueshëm me telespiral dhe një komandim të vetëm, të lehtë për t’u përdorur. Ai ju ofron mjedisin e zërit 360° dhe përmban sensorë të fuqishëm që kuptojnë synimet tuaja të dëgjimit, në mënyrë që të mund të përfshiheni në jetë si kurrë më parë. Oticon Intent përmban gjithashtu teknologjinë Bluetooth® që mbështet transmetimin me cilësi të lartë dhe thirrjet pa duar.

 

Lloji: BTE

Humbja e dëgjimit: E lehtë – e thellë

Lloji i Baterisë: E rikarikueshme

Niveli i humbjes se degjimit: E lehtë – E rëndë
Kategoria: Aparate Dëgjimi
Tags: aparat degjimi, aparate degjimi, aparate degjimi per femije, aparate degjimi per te rritur, klinike degjimi, salaj akustik, tinnitus, zhurme ne vesh

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!