1. Kreu
  2. /
  3. Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Karikues për aparate dëgjimi
  6. /
  7. Oticon desk charger miniBTE R

Oticon desk charger miniBTE R

Karikuesi Oticon është një ndërthurje inteligjente e formës elegante dhe funksionalitetit të thjeshtë. Jo vetëm i thjeshtë në përdorim, por duket dhe bukur në komodinën tuaj ose tavolinën e punës. Karikon stilet miniBte të Oticon More, Oticon Real ,Oticon Zircon, Oticon Play PX dhe Oticon Jet.

Kategoria: Karikues për aparate dëgjimi

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!