1. Kreu
  2. /
  3. Aksesorë për Aparate Dëgjimi
  4. /
  5. Kuti elektrike tharëse&higjenike- cedis e125.DUS

Kuti elektrike tharëse&higjenike- cedis e125.DUS

Kutitë elektrike-cedis e125 DUS  kryejnë funksionin e tharjes së lagështisë, higjenizimit  dhe ruajtjen e aparateve të dëgjimit në menyrë  të sigurtë. Ajo është shumë e thjeshtë për t’u përdorur dhe për t’u pastruar. Disa prej karakteristikave të saj përfshijnë:

– ka një buton ndezje/fikje
– përvec karikuesit të zakonshëm vjen i pajisur dhe me një kabull me portë USB, për lidhje me kompjuterin
– kryen tharjen në saj të nxehtësisë elektrike
– procesi i plotë i tharjes kryhet për 142 minuta
– fiket automatikisht pas tharjes së plotë të aparatit
– nuk mbinxehet
– paraprakisht  kryen një higjenizim prej 8 minutash të aparatit, dhe më pas nis me tharjen
– kapaku mbyllet me magnet

Kategoria: Aksesorë për Aparate Dëgjimi

Perfitimet

Aparate Dëgjimi të tjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!