RIC – Receiver in Canal

  1. Kreu
  2. /
  3. Modeli produkti
  4. /
  5. RIC - Receiver in Canal
Perdor Filtra
Reset
Reset
Reset

Modeli i aparateve Receiver in-the-ear karakterizohet nga një përcues tingujsh i gjatë, i hollë dhe tepër i vështirë për tu parë me sy të lirë. Ky përcues lidh nga njëri skaj aparatin dhe nga skaji tjetër masën e personalizuar të veshit. Në ketë menyrë kryhet percjellia e tingujve nga aparati drejt e në kanalin e veshit.

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!