BTE – Behind the ear

  1. Kreu
  2. /
  3. Modeli produkti
  4. /
  5. BTE - Behind the ear
Perdor Filtra
Reset
Reset
Reset

Aparate Dëgjimi BTE, aparate mbas veshit sic e thotë dhe vetë fjala vendosen mbas veshit dhe falë formës së tyre te harkuar puthiten shumë mirë me të. Për të përcjellë tingujt në kanalin e veshit përdoret nje tub transparent bashkangjitur me të dhe proteza e veshit. Këto lloj aparatesh dëgjimi përdoren zakonisht kur rënia e dëgjimit është shumë e rëndë.

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!