Laboratori


Klinika e dëgjimit Salaj Akustik është e vetmja klinikë dëgjimi e pajisur me Laborator të Specializuar, ku mund të përgatiten të gjitha llojet e protezave të veshit, si ato të forta, të buta (gjysma dhe të plota) etj.

Salajakustik është i vetmi Kabinet mjekësor i pajisur me Laborator të specializuar, ku mund të përgatiten të gjitha llojet e protezave të veshit, si ato të forta, të buta (gjysma dhe të plota), si dhe aparate CIC, ITE dhe MIC (brendaveshore) në një kohë rekord, jo më shumë se tri ditë. Kabineti është i çertifikuar sipas Standartit Europian ISO 9001:2015, referuar cilësisë së shërbimit dhe produkteve të ofruara.

Krahas përgatitjes së aparateve të dëgjimit, në këtë Laborator kryhen të gjitha proçedurat për riparimin dhe pastrimin e tyre, si dhe përgatitja e masave të veshit.

Për t’u informuar rreth kushteve të garancisë dhe asistencës teknike të ofruar klikoni këtu.

Për të marrë informacione rreth shërbimit të përftuar në Laboratorin Salaj Akustik, kontatoni në:

Nr.Cel :+355682380095

Shërbimet në klinikën e dëgjimit Salaj Akustik

Pas më shumë se 20 vite eksperiencë, bashkëpunime, investime, motivim dhe pune intensive, Kabineti Salaj Akustik ofron shërbimet e mëposhtme:

Në fund të vizitës së Pacientëve në klinikën e dëgjimit Salaj Akustik, pacientët tanë shprehin se kanë përsëri kontrollin e dëgjimit të tyre. Ata përjetojnë një qetësi të madhe mendore dhe kënaqen me faktin se nuk duhet të stresohen për të kapur një bisedë, ose të ndihen në siklet duke u kërkuar njerëzve të përsërisin veten.

Salaj Akustik është një biznes familjar me mbi 20 vjet përvojë klinike. Genci dhe ekipi klinik i plotë i aparatëve të dëgjimit janë regjistruar dhe të akredituar. Nga heqja e dyllit duke përdorur mikrothithje deri te montimi i pajisjeve më të fundit të dëgjimit plotësisht automatike dhe të padukshme, Salaj Akustik ka të gjitha aftësitë dhe pajisjet për të maksimizuar rezultatet e dëgjimit për ju.

Kontakto me ekspertët e Salaj Akustik sot!
Fill out this field
Fill out this field
Ju lutem, jepni një adresë email të vlefshme.
Select an option
Tipi i Rezervimit
Select an option
Klinika më e afërt ku dëshironi të rezervoni
Select an option
Fill out this field
You need to agree with the terms to proceed
Pse të zgjidhni
Salaj Akustik

Të gjitha shërbimet tona të kujdesit shëndetësor të dëgjimit ofrohen bazuar sipas standarteve të Bashkimit Europian. Ne vendosim pacientët tanë ekzistues të parët, duke u siguruar që t’ju shohim sa më shpejt që të jetë e mundur, duke u siguruar që po dëgjoni sa më qartë që të jetë e mundur.

Shërbimet tona të dëgjimit janë plotësisht pa asnjë detyrim. Pacientët që përdorin gamën tonë të gjerë të shërbimeve dhe investojnë në gamën tonë të aparateve të dëgjimit, arrijnë rezultatet më të mira. Pacientët tanë marrin përmirësimin më të mirë të dëgjimit gjatë periudhës më të gjatë kohore. Ne e arrijmë këtë duke shpenzuar kohën e nevojshme me pacientët tanë duke vlerësuar se cilat janë kërkesat e tyre. Ekipi ynë klinik më pas u ofron pacientëve tanë shërbime të vazhdueshme akordimi dhe ndjekjeje kur ata kanë nevojë.

Ne jemi në gjendje të ofrojmë ndihmë për humbjen e dëgjimit në një gamë gjithnjë e më të zgjeruar të vendndodhjeve klinike në Shqipëri.

Klinika e Dëgjimit, Tiranë

Në klinikën tonë moderne në qendër të Tiranës, ne mund t’ju ndihmojmë me çdo lloj dëmtimi të dëgjimit.

Klinika e Dëgjimit, Vlorë

Klinika e dëgjimit e sapohapur në Vlorë është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të qytetit të Vlorës

Klinika e Dëgjimit, Fier

Klinika jonë e dedikuar e dëgjimit është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të Fier.

Klinika e Dëgjimit, Elbasan

Vendndodhja jonë në Elbasan mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit, nga heqja e dyllit të veshit deri te aparatet e avancuara të dëgjimit.

Klinika e Dëgjimit, Prishtinë

Klinika jonë e dedikuar e dëgjimit është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit për qytetarët e Prishtinës dhe të tjerë rrotull saj.

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!