Oticon OPN

 1. Kreu
 2. Aparate Degjimi
 3. Oticon OPN

 

Oticon OPN përfaqëson modelin me te avancuar te aparateve te degjimit, me 64 kanale amplifikimi.

Oticon Opn është një lloj i ri instrumenti për dëgjimin

Teknologjia e vjeter

Teknologjia e vjetër mundëson dëgjimin në ambiente komplekse dhe të zhurmshme, siç janë restorantet, përqendrohen vetëm në tingullin në pjesën e përparme, siç është një person që flet. Duke zvogëluar të gjithë tingujt e tjerë – si përshembull bisedat dhe zhurmën – kjo teknologji e le degjuesin me një përvojë të vakët dhe artificiale të dëgjimit.

Teknologjia e Re Oticon OPN

Teknologjia kryesore e Opticon Opn ka fuqinë për të analizuar tërë peizazhin e tingullit dhe të bëjë dallimin midis fjalës dhe zhurmës. Duke zvogëluar me shpejtësi dhe saktësi zhurmën, ajo ju paraqet një mjedis natyror të shëndoshë 360 gradë të dëgjimit , ku mund të ndërroni fokusin kur të zgjidhni cfare dëgjoni

Oticon Opn™ eshte dizenjuar per te rritur performancen e sistemin nervor qendror ne mjedise te zhurmshme. Kjo, duke bere te mundur rritjen e kuptueshmerise se ligjeratave, pa kufizuar aftesine per perceptimin e tingujve te tjere zanore nga mjedisi rrethues.

Oticon OpnTM, perfshire dhe modelet me te vogla qe vendosen brenda ne vesh, ofrojne nje perceptim te shkelqyer te tingujve, duke siguruar akses constant ne 360◦ te fushes zanore te mjedisit.

Teknologjia inovatore nga Oticon ben te mundur analizimin e shpejte dhe te sakte te valeve zanore duke bere te mundur perceptimin e sakte te fjaleve ne mjedise te zhurmshme, si dhe duke lejuar pjesemarrjen ne biseda ne grup

Aparatet e dëgjimit Oticon Opn janë të dizenjuara për t’u perdorur në të gjitha aktivitetet e përditshme.

Të gjithe komponentet funksionale te aparatit jane te izoluara dhe te mbrojura nga një mbulesë e vecantë, me konsistence nano (#nanotecnology), dhe nje precizion mbulimi në nivel atomik.

Këto aparate janë të çertifikuara sipas standartit IP68 për rezistence të lartë ndaj pluhurit dhe ujit, duke e bërë mjaft praktike përdorimin e tyre, si dhe pa qenë më nevoja të shqetesoheni per djersen ose kohen me lageshti.

Shpejtësia e përpunimit të sinjalit falë platformës OpenSound Navigator të Aparateve OPN, siguron qasjen e një game të gjerë të tingujve mjedisorë pa e mbingarkuar trurin me informacione të panevojshme, si dhe duke ofruar ndjesinë e një mjedisi të balancuar nga ana akustike.

Oticon Opn 1 përmirëson me:

 • 20% aftësinë për të dëgjuar si dhe aftësinë për të mbajtur mend;
 • 30% aftësinë e të folurit në mjedise të zhurmshme.
Aparatet Oticon Opn™ që janë të pajisur me Bluetooth mund të lidhen me iPhone-in dhe çdo aparat tjetër Android, falë aplikacioneve ndihmese që mund të shkarkohet në APP Store ose Google Play.

Oticon OPN vazhdon te fitoje cmime!

Nuk jemi vetëm ne që mendojm që kualiteti i tingullit tek Oticon Opn është revolucionar.Një numer i madh cmimesh ndërkombetare e tregojnë më së miri që opn është lider në këtë fushë.

Me një vlerësim ndërkombëtar të Oticon Opn, ju mund të siguroheni që qasja jonë e re për kujdesin e dëgjimit është në avantazh të asaj që është e mundur.

Oticon ON – Aplikacion ndihmes qe lejon kthimin e aparateve te degjimit ne kufje per te zhvilluar biseda ose per te degjuar muzik direkt nga aparati celular, permes te cilit mund te kontrollohet volumi i tingujve, si dhe te ndryshohen programet sipas preferences.

HearingFitness™, modul shtese qe ju lejon te kontrolloni dhe ndiqni vazhdimisht gjendjen tuaj te degjimit, ne varesi te perdorimit te aparatit Oticon OPN.

ConnectClip, nje mikrofon i vecante qe lidh aparatin e degjimit Oticon OPN me TV, Smatphone-in, Iphone, IPad, etj., duke siguruar marrjen e thirrjeve direkt nga telefoni, si dhe aksesin per te degjuar muzik apo tinguj te caktuar direct nga iPhone, cdo aparat tjeter Android apo TV.

Twin LinkTM, aksesor i vecante për sinkronizim të perceptimit të tingujve nga të dy veshët në rastin e përdorimit të dy aparateve.

Cilësia e zërit Oticon Opn
në dispozicion në stile të personalizuara

Nëpërmjet përmirësimeve progresive të dizajnit, ne integruam komponentët me cilësi të lartë pas teknologjisë sonë të hapur të zërit në një guaskë që është më e vogël se kurrë. Tani, më shumë pacientë mund të përshtaten me aparatet e vogla të dëgjimit të personalizuara që dëshirojnë pa kompromentuar cilësinë, besueshmërinë ose performancën.

Pikat kryesore të personalizuara të Oticon Opn:

 

 • Cilësia e zërit Oticon Opn
 • Hap SoundNavigator™ — disponohet në të gjitha stilet
  Tani përfshin një dizajn të ri të optimizuar për instrumentet me një mikrofon
 • Komunikimi pa tel Twinlink™ me teknologjinë wireless 2,4 GHz*
 • IIC-ja jonë më e vogël ndonjëherë
 • Pesë opsione ngjyrash të pllakës së fytyrës
 • Butoni opsional i shtypjes dhe rrota e volumit
 • Opsione më të mëdha të baterisë për jetëgjatësi të zgjatur të baterisë dhe lehtësi në përdorim
 • Telespiral për të ndihmuar me sistemet telefonike/loop dhe aksesin e lehtë të telefonit

Të gjitha stilet e personalizuara në familjen Oticon Opn mundësohen nga platforma Velox™ dhe ofrojnë përvojë unike të tingullit të hapur.
Kjo gamë gjithëpërfshirëse e aparateve të dëgjimit të personalizuara mbulon dëgjimin humbje nga e lehta në të rënda, duke siguruar një përshtatje të përsosur Opn për pothuajse çdo nevojë audioologjike.

*Për stilet me teknologji 2.4 GHz
Efekti dhe disponueshmëria e funksionit ndryshon me stilin dhe recetën e aparatit të dëgjimit

Pse të zgjidhni
Salaj Akustik

Të gjitha shërbimet tona të kujdesit shëndetësor të dëgjimit ofrohen bazuar sipas standarteve të Bashkimit Europian. Ne vendosim pacientët tanë ekzistues të parët, duke u siguruar që t’ju shohim sa më shpejt që të jetë e mundur, duke u siguruar që po dëgjoni sa më qartë që të jetë e mundur.

Shërbimet tona të dëgjimit janë plotësisht pa asnjë detyrim. Pacientët që përdorin gamën tonë të gjerë të shërbimeve dhe investojnë në gamën tonë të aparateve të dëgjimit, arrijnë rezultatet më të mira. Pacientët tanë marrin përmirësimin më të mirë të dëgjimit gjatë periudhës më të gjatë kohore. Ne e arrijmë këtë duke shpenzuar kohën e nevojshme me pacientët tanë duke vlerësuar se cilat janë kërkesat e tyre. Ekipi ynë klinik më pas u ofron pacientëve tanë shërbime të vazhdueshme akordimi dhe ndjekjeje kur ata kanë nevojë.

Ne jemi në gjendje të ofrojmë ndihmë për humbjen e dëgjimit në një gamë gjithnjë e më të zgjeruar të vendndodhjeve klinike në Shqipëri.

Klinika e Dëgjimit, Tiranë

Në klinikën tonë moderne në qendër të Tiranës, ne mund t’ju ndihmojmë me çdo lloj dëmtimi të dëgjimit.

Klinika e Dëgjimit, Vlorë

Klinika e dëgjimit e sapohapur në Vlorë është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të qytetit të Vlorës

Klinika e Dëgjimit, Fier

Klinika jonë e dedikuar e dëgjimit është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të Fier.

Klinika e Dëgjimit, Elbasan

Vendndodhja jonë në Elbasan mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit, nga heqja e dyllit të veshit deri te aparatet e avancuara të dëgjimit.

Përkushtimi ynë

Partneritet Efikas

Rrjetëzimin dhe partneritetin efikas për të ndikuar në cilësinë e shërbimit shëndetësor të ofruar dhe vëmendjen publike ndaj rëndësisë së dëgjimit përmes një fryme bashkëpunuese ndërmjet kompanive partnere, si dhe specialistëve ORL

Inovativ në shërbime dhe produkte

Salaj Akustik gjithmonë ka mundur të ofrojë shërbimet dhe produktet më inovative në fushën e protezimit akustik në Shqipëri.

Pjesëmarrës në seminare

Salaj Akustik, vazhdimisht investon në trajnimin e stafit më teknologjitë më të fundit dhe është aktiv në të gjitha eventet e organizuara nga partnerë dhe donatorë të mundshëm, duke qenë një aktor i rëndësishëm në përmirësimin dhe zgjerimin e këtij sherbimi në Shqipëri dhe më gjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!