Aparate Dëgjimi Profesionale

  1. Kreu
  2. Aparate Degjimi

 

Salaj Akustik është një biznes familjar me mbi 20 vjet eksperiencë. Genci dhe ekipi janë të certifikuar për të ofruar aparate dëgjimi sipas standarteve europiane. Aparatet e Dëgjimit janë të gjithë të teknologjisë më të fundit!  Cilësi, garanci dhe mbështetje në të gjitha fushat e dëgjimit!

Gamë e plotë aparatesh dëgjimi, të pajisur me teknologjinë më të fundit dhe të përshtatshëm!

Ekziston një konkurrencë e shëndetshme në treg, e udhëhequr nga inovacioni teknologjik dhe karakteristikat e performancës, të cilat janë vazhdimisht në zhvillim. Salaj Akustik ofron zgjidhje të përshtatshme për ju dhe sipas kërkesave.

Keni vështirësi në përzgjedhjen e aparatit të dëgjimit?
Ne ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen e duhur!
Zgjidhja është po aq unike sa ju!

 

Ka një përgjigje të shkurtër për këtë pyetje: veshët dhe degjimi I njeriut janë si shenjat e gishtërinjve dhe fjollat e borës – nuk ka dy të ngjashëm. Situata juaj unike e dëgjimit, e cila përfshin topografinë e veshëve tuaj, shkallën e humbjes së dëgjimit, pjesët e veshit tuaj të përfshirë, ndryshimin në aftësinë e dëgjimit midis dy veshëve tuaj dhe faktorë të tjere.

Ka shumë alternativa për të zgjedhur. Nëse keni parë aparatet e dëgjimit në internet, me siguri keni parë një sërë formash, madhësish, madje edhe ngjyrash për të zgjedhur. Ky është në të vërtetë një lajm i mirë, sepse do të thotë që shanset janë të mira që do të jeni në gjendje të gjeni një aparat dëgjimi që jo vetëm plotëson nevojën tuaj mjekësore, por i përshtatet edhe buxhetit dhe stilit të jetës tuaj.

Ne foton ilustruese me poshte është një përmbledhje e përgjithshme e llojeve të ndryshme të aparateve të degjimit dhe ku ato funksionojnë më mirë.

Aparate Degjimi BTE – Behind the ear

Aparate Dëgjimi BTE, aparate mbas veshit sic e thotë dhe vetë fjala vendosen mbas veshit dhe falë formës së tyre te harkuar puthiten shumë mirë me të. Për të përcjellë tingujt në kanalin e veshit përdoret nje tub transparent bashkangjitur me të dhe proteza e veshit. Këto lloj aparatesh dëgjimi përdoren zakonisht kur rënia e dëgjimit është shumë e rëndë.

Aparate Degjimi RIC – Receiver In the Canal

Ashtu si aparatet e degjimit BTE, këto lloj aparatesh dëgjimi vendosen mbas veshit njësoj si ato që folëm më lartë, por i vetmi ndryshim është që tubi zbret nga aparati dëgjimit drejt kanalit të veshit dhe është shumë i hollë dhe i pa dukshëm. Këto lloj aparatesh dëgjimi përdoren zakonisht kur rënia e dëgjimit është e shkallës së mesme.

Aparate Degjimi ITE – In the ear

Këto lloj aparatesh dëgjimi vendosen në kanalin e veshit dhe lejojnë përmirësimin e një gamë të madhe të rënieve të dëgjimit duke përfshirë dhe ato të rëndat. Është i vetmi aparat dëgjimi që ka potenciometër volumi.

Aparate Degjimi CIC – Completely in Canal

Ky lloj aparati dëgjimi vendoset tërësisht në kanalin e veshit dhe është pothuajse i padukshëm. Tashmë është arritur të prodhohet aparat CIC edhe për gjendje të rënda dëgjimi.

Aparate Degjimi IIC – Invisible in Canal

Është aparati më i vogël që është prodhuar ndonjëherë. Vendoset shumë thellë në kanalin e veshit dhe përdoret në raste kur dëmtimi i dëgjimit është i lehtë. Është tërësisht i padukshëm.

Vetëm Aparate Dëgjimi dhe produkte të çertifikuara nga Bashkimi Evropian

Që në fillimet e punës tonë, jemi kujdesur vazhdimisht të operojmë vetëm me pajisje dhe produkte të çertifikuara sipas standartit të vendeve të Bashkimit Europian, EN ISO 9001:2015.

Qëllimi i këtij kabineti është t’ju vijë në ndihmë të gjithë personave me probleme të dëgjimit, duke ofruar një gamë të gjerë aparatesh dëgjimi, si dhe asistencë të vazhdueshme teknike.

Klinika e dëgjimit Salaj Akustik
Angazhimi ndaj pacientëve

Humbja e dëgjimit mund të jetë izoluese dhe e vështirë për t’u pranuar, për shkak të kësaj ne e trajtojmë çdo pacient me kujdes dhe mirëkuptim dhe i kushtojmë vëmendje të veçantë nevojave të tyre individuale të dëgjimit.

Klinika e dëgjimit Salaj Akustik e di se çdo lloj dëmtimi i dëgjimit mund të çojë në ndjenja të izolimit dhe zhgënjimit. Ne krenohemi që trajtojmë çdo pacient me respekt, kujdes dhe mirëkuptim dhe i kushtojmë vëmendje të veçantë nevojave dhe buxhetit tuaj individual të dëgjimit.

Ekipi ynë klinik është i përkushtuar t’ju ofrojë shërbimin më të mirë të cilësisë në kujdesin shëndetësor të dëgjimit. Ne premtojmë të garantojmë kënaqësinë e dëgjimit tuaj.

Pse të zgjidhni
Salaj Akustik

Të gjitha shërbimet tona të kujdesit shëndetësor të dëgjimit ofrohen bazuar sipas standarteve të Bashkimit Europian. Ne vendosim pacientët tanë ekzistues të parët, duke u siguruar që t’ju shohim sa më shpejt që të jetë e mundur, duke u siguruar që po dëgjoni sa më qartë që të jetë e mundur.

Shërbimet tona të dëgjimit janë plotësisht pa asnjë detyrim. Pacientët që përdorin gamën tonë të gjerë të shërbimeve dhe investojnë në gamën tonë të aparateve të dëgjimit, arrijnë rezultatet më të mira. Pacientët tanë marrin përmirësimin më të mirë të dëgjimit gjatë periudhës më të gjatë kohore. Ne e arrijmë këtë duke shpenzuar kohën e nevojshme me pacientët tanë duke vlerësuar se cilat janë kërkesat e tyre. Ekipi ynë klinik më pas u ofron pacientëve tanë shërbime të vazhdueshme akordimi dhe ndjekjeje kur ata kanë nevojë.

Ne jemi në gjendje të ofrojmë ndihmë për humbjen e dëgjimit në një gamë gjithnjë e më të zgjeruar të vendndodhjeve klinike në Shqipëri.

Klinika e Dëgjimit, Tiranë

Në klinikën tonë moderne në qendër të Tiranës, ne mund t’ju ndihmojmë me çdo lloj dëmtimi të dëgjimit.

Klinika e Dëgjimit, Vlorë

Klinika e dëgjimit e sapohapur në Vlorë është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të qytetit të Vlorës

Klinika e Dëgjimit, Fier

Klinika jonë e dedikuar e dëgjimit është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit nëse jetoni në afërsi të Fier.

Klinika e Dëgjimit, Elbasan

Vendndodhja jonë në Elbasan mund të plotësojë të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit, nga heqja e dyllit të veshit deri te aparatet e avancuara të dëgjimit.

Klinika e Dëgjimit, Prishtinë

Klinika jonë e dedikuar e dëgjimit është vendi i duhur për të gjitha nevojat tuaja të dëgjimit për qytetarët e Prishtinës dhe të tjerë rrotull saj.

Përkushtimi ynë

Partneritet Efikas

Rrjetëzimin dhe partneritetin efikas për të ndikuar në cilësinë e shërbimit shëndetësor të ofruar dhe vëmendjen publike ndaj rëndësisë së dëgjimit përmes një fryme bashkëpunuese ndërmjet kompanive partnere, si dhe specialistëve ORL

Inovativ në shërbime dhe produkte

Salaj Akustik gjithmonë ka mundur të ofrojë shërbimet dhe produktet më inovative në fushën e protezimit akustik në Shqipëri.

Pjesëmarrës në seminare

Salaj Akustik, vazhdimisht investon në trajnimin e stafit më teknologjitë më të fundit dhe është aktiv në të gjitha eventet e organizuara nga partnerë dhe donatorë të mundshëm, duke qenë një aktor i rëndësishëm në përmirësimin dhe zgjerimin e këtij sherbimi në Shqipëri dhe më gjerë

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!