Informacione

  1. Kreu
  2. /
  3. Blog
Filtra
Reset

Cfarë janë aparatet e padukshëm të dëgjimit?

Vendosja e aparateve të dëgjimit për herë të parë është një eksperiencë e re që shoqërohet me një sërë avantazhesh por dhe vështirësish në hapat fillestare. Përvec kompleksit se “mbajtja…

Cfare jane aparatet e degjimit te padukshme – IIC

Shumë njerëz shqetësohen nëse aparatet e tyre të dëgjimit jane të dukshme, ose ankohen që i pengojne kur vendosin syzet e tyre. Aparatet e dëgjimit të padukshëm mund të ndihmojnë.…

20 Vjet SalajAkustik

20 vjetori ynë, një përvjetor i rëndësishëm që sheh si nga e shkuara ashtu dhe nga e ardhmja, duke përfaqësuar një moment maturimi, konsolidimi dhe qëndrueshmërie. Kabineti Salajakustik qe prej…

Probleme me degjimin? Ja zgjidhja

Prej 20 vitesh, Salaj Akustik ka rikuperuar degjimin e mbi 14,000 pacientëve nepërmjet Aparateve të Degjimit! Deshironi nje sherbim cilesor dhe profesional ne fushen e audiometrise? Ja cilet jane 4…

Si te filloni nje jete te re me Aparate Degjimi

1. Përdorini ato vazhdimisht Është e rëndësishme t’i vendosni ato për pjesën më të madhe të ditës. Përfitimet e vërteta të aparateve të dëgjimit arrihen vetëm nëpërmjet përdorimit të shpeshtë,…
Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!