Aparate Dëgjimi

Vendosja e një aparati dëgjimi apo proteze akustike rekomandohet në rastin e dëmtimit të rëndë deri në të thellë të nervit të dëgjimit, otosklerozës, traumave të hershme akustike, të rinjve me shurdhësi të lindur, dëmtimit të nervit në fëmijëri gjatë gjendjeve virale, gjendjeve hipertermike, si dhe kur mjeku ORL nuk rekomandon zgjidhje me ndërhyrje kirurgjikale apo trajtime mjekësore.

Shërbimet Tona

Riparim Aparate Degjimi

Salaj Akustik ofron riparimin e aparateve të degjimit, asistencën teknike, si dhe shërbime të tjera të pastrimit dhe mirëmbajtjes së aparateve të dëgjimit, tashmë në të njëjtat standarte evropiane si me laboratorët analoge në Danimarkë dhe Gjermani.

Mirësevini në Salaj Akustik22 Vite me ju

Prej 22 vjetesh kemi punuar me përkushtim për t’ju ardhur në ndihmë rreth 22 000 personave që vuajnë nga humbja e dëgjimit në Shqipëri, Kosovë, si dhe trevat shqiptare të Maqedonisë dhe Malit të Zi. Kjo, duke ofruar produkte dhe shërbime cilësore, si dhe duke bërë vazhdimisht përqasjen e praktikave dhe metodave teknike më të avancuara të protezimit akustik.

Informacione të Reja

Na shkruaj :)
1
Scan the code
Jemi në linjë!